Multidisciplinaire praktijk


voor kinderen en volwassenen
 
 
 SOCIALE VAARDIGHEIDSTRAINING VOOR KINDEREN

Charisse Peeters – Kinderpsychologe


Ervaart je kind moeilijkheden in de omgang met leeftijdsgenoten? Heeft het moeite met het opkomen voor zichzelf, met het gepast reageren in een moeilijke situatie? Voel uw kind zich soms even niet goed? Dan kan een sociale vaardigheidstraining je kind op weg helpen.
Deze training richt zich op kinderen tussen 8 en 12 jaar met uiteenlopende sociale moeilijkheden. Thema's die aan bod komen tijdens de training zijn o.a. om de beurt praten, onderhandelen in spel, reageren op een afwijzing, pesten, …  
Voor de training van start gaat, zal er een intakegesprek plaatsvinden met de ouder(s) en het kind om een zicht te krijgen op de moeilijkheden en de noden zodat we hier aandacht voor hebben tijdens de training. We sluiten de training af met een individueel evaluatiegesprek met zowel de ouder(s) als het kind.


PRAKTISCH: De sessies zullen wekelijks doorgaan op maandag van 18u00 tot 19u15. De start is voorzien op 6 mei, de einddatum is 17 juni (exclusief eindgesprek).
De kostprijs bedraagt 280 euro (incl. werkbundel en alle materialen) en wordt bij reservatie betaald. De kostprijs van het intake - en eindgesprek bedraagt telkens 55 euro, en wordt ter plaatse betaald. 

  

Melkerijweg 9 B
2240 Zandhoven
Tel : 03/295.15.00
Fax : 03/295.15.09
info@therapiecentrum-zandhoven.be