Multidisciplinaire praktijk


voor kinderen en volwassenen
 
 
 


ONDERPRESTEREN BIJ JONGEREN

SLIM ONDERPRESTEREN AANPAKKEN

Deze training richt zich op jongeren van het 1e middelbaar tot het 6e middelbaar die onderpresteren op school omwille van diverse redenen. We spreken over onderpresteren wanneer iemand niet presteert in verhouding tot de capaciteiten en de verwachtingen daaromtrent. Heb jij een zoon/dochter in huis van die leeftijd en herken jij jouw kind als “onderpresteerder” dan is deze training de oplossing voor jou! Via concrete tips en tools werken we een aanpak uit die afgestemd is op jouw situatie en de noden van jouw kind.

Gedurende 6 sessies (gespreid over 4 momenten) worden ouders en kinderen begeleid in het slim aanpakken van het onderpresteren.
- 2 sessies ouders: Jouw zorgen, je doel voor deze training en het verkennen van onderpresteren, de 5 types en hoe jij je kind hierin kan begeleiden.
- 4 sessies jongeren: Kennismaking & wat is onderpresteren en ben ik een onderpresteerder? 5 vaardigheden om van onderpresteren naar presteren te gaan & leren plannen voor succes. Een studiemethode die werkt voor mij: Hoe ziet dat eruit? Successen vieren en omgaan met tegenslag. Jongeren brengen vanaf sessie 3 hun leerstof mee.  
         
Trainer
Nicole Dewinter geeft de jongerentraining.
Tania Gevaert neemt de twee sessies van de oudertraining voor haar rekening.
          
Praktisch
Nieuwe data voorjaar 2019.

Kostprijs: 275 euro (boek "Slim onderpresteren" inbegrepen)
Inschrijven: Nicole@therapiecentrum-zandhoven.be of tel 03/295.15.00. 

Melkerijweg 9 B
2240 Zandhoven
Tel : 03/295.15.00
Fax : 03/295.15.09
info@therapiecentrum-zandhoven.be